Παλικαρίσια ισοπαλία για Ροτσντεϊλ και επαναληπτικός για την Τότεναμ

Κάθε φόβος για το παιχνίδι της Τότεναμ στο γήπεδο της Ρότσντεϊλ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, επιβεβαιώθηκε! Η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας της League One πήρε παλικαρίσια ισοπαλία στις καθυστερήσεις, με το τελικό 2-2 να στέλνει το ζευγάρι σε επαναληπτικό στο «Γούμπλεϊ».



Παλικαρίσια ισοπαλία για Ροτσντεϊλ και επαναληπτικός για την Τότεναμ

Μόνο φοβισμένη δεν ήταν η Ρότσντεϊλ στην απογευματινή αναμέτρηση για την αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, κάτι που μαρυρούσε και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια 1-0 μπροστά, μετά από ένα 45λεπτο στο οποίο οι δύο πλευρές είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες.

Σκληρό παιχνίδι από την Ντέιλ και γκολ λίγο πριν κλείσει το Α' μέρος, με την αμυντική λειτουργία της Τότεναμ να μην είναι η πρέπουσα. Σκόρερ ο Χέντερσον και οι περίπου 8.000 οπαδοί στις εξέδρες.... απογειώθηκαν!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο γύρισε την ομάδα του σε παραδοσιακό 4-4-2 με τον Λούκας Μόουρα να είναι αποτελεσματικός στην πρώτη του εντός εστίας τελική και να χρίζεται σκόρερ κατά το ντεμπούτο του ως βασικός. Λίγο αργότερα στο παιχνίδι πέρασε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος δεν άργησε να βρει δίχτυα, με την ομάδα του να κερδίζει πέναλτι στο 88', στο οποίο δεν αστόχησε.

Όλα αυτά για να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν η... πανικόβλητη Ρότσντεϊλ είδε την μπάλα να της κάνει το χατήρι και μετά από αρκετά... πέρα-δώθε να καταλήγει στην εστία των Λονδρέζων.