Ρότσντεϊλ-Τότεναμ 1-0 (Ημίχρονο)

Τεράστια έκπληξη συντελείται στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης του «Spotland Stadium» ανάμεσα στην Ρότσντεϊλ και την Τότεναμ (σ.σ. 5ος γύρος FA Cup), με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Ίαν Χέντερσον στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.



Ρότσντεϊλ-Τότεναμ 1-0 (Ημίχρονο)

Η μεγαλύτερη φάση για τα «σπιρούνια» σημειώθηκε στο 26ο λεπτό και ήταν διπλή,  αφού οι Σον και Γιορέντε δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από πλεονεκτικές θέσεις. Ο Ισπανός μάλιστα έστειλε την μπάλα άουτ βρισκόμενος απέναντι από κενή εστία, αφού προηγουμένως είχε ξεπεράσει με προσποιήσεις τα εμπόδια των αμυνόμενων.

Στο 18ο λεπτό είχαν και οι γηπεδούχοι τη δική τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ και αφού έκλεψαν την μπάλα από τα στόπερ του Ποτσετίνο ολοκλήρωσαν τη φάση με αριστερό σουτ του Χέντερσον, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Βορμ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους όμως ο επιθετικός της Ρότσντεϊλ έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και εκτέλεσε άψογα για το 1-0, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια εξαιρετική αντεπίθεση των παικτών του Κέιθ Χιλ.

Οι συνθέσεις:

Ρότσντεϊλ: Λίλις, ΜακΝάλτι, Ντιλέινι, ΜακΓκέιχι, Ντόουν, Ράφερτι, Κίτσινγκ, Καμπς, Κάνον, Χάμφρις, Χέντερσον

Τότεναμ: Βορμ, Φόιθ, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ, Ρόουζ, Γουανιάμα, Γουίνκς, Σισοκό, Λούκας, Σον, Γιορέντε