Big Ben: Με Κύπελλο και Τσάμπιονσιπ

Καλησπέρα σε όλους, Big Ben εδώ. Γεμάτη αγωνιστικά ημέρα τόσο στην Τσάμπιονσιπ όσο και στο Κύπελλο Αγγλίας, με επιλογές που πληρώνουν καλά αν και έχουν το ρίσκο τους.



Big Ben: Με Κύπελλο και Τσάμπιονσιπ

Θα ξεκινήσω από τις μεγάλες και το FA Cup, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται στην έδρα της Χάντερσφιλντ, εκεί όπου περιμένω μια σοβαρή εμφάνιση από τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο. Όποια ομάδα και να επιλέξει να παρατάξει ο Πορτογάλος, θα έχει το πάνω χέρι, σε μια αναμέτρηση που δεν αποκλείω το αμφίσκορο και το over. Ικανοποιητική η τιμή του στην Championsbet.

Συνεχίζω με την επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στο «Χίλσμπορο» απέναντι στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ λίγο καιρό μετά την απόλυσή του, με την Σουόνσι να τα πάει εξαιρετικά υπό τις οδηγίες του. Δεν είναι καθόλου άσχημο το διπλό και θα μπει στο παιχνίδι μου, μιας και ο Πορτογάλος πάει για να δώσει απαντήσεις αλλά και να συνεχίσει το σερί της ομάδας. Στο 2.24 το διπλό.

Πάω Τσάμπιονσιπ και στην καλύτερη ομάδα της λίγκας, την Γουλβς. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο τους έχει βάλει τα γυαλιά, αλλά κόντρα στην ΚΠΡ το σύνολό του έδειξε ασταθές. Πάει στην δυνατή έδρα της Πρέστον και κατά την γνώμη μου έχει αξία το Χ, που προφανώς είναι καλοπληρωμένο. Το 3.19 της Championsbet είναι ό,τι πρέπει.

Κλείνω με ακόμη δύο φορμαρισμένες ομάδες, τις Φούλαμ και Άστον Βίλα, οι οποίες πάνε στο μεταξύ τους υποσχόμενες γκολ. Πιστεύω στον ρυθμό και όχι σε ματς σκοπιμότητας, οπότε στρέφομαι στα γκολ ημιχρόνου και το over 1.5 μετά από τα πρώτα 45 λεπτά. Εξαιρετικό το 2.70.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:

Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 2.5

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Σουόνσι: 2

Πρέστον - Γουλβς: Χ

Φούλαμ - Άστον Βίλα: Over 1.5 στο 1ο ημίχρονο (2+ γκολ στο 1ο ημίχρονο)

TAGS: