«Αεράτη» στα προημιτελικά η Τσέλσι! (vids)

Δίχως να συναντήσει σθεναρή αντίσταση, η Τσέλσι διέλυσε με σκορ 4-0 τη Χαλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έκοψε εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε» σημείωσε ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος μοίρασε και δύο ασίστ!   



«Αεράτη» στα προημιτελικά η Τσέλσι! (vids)

Όλα είχαν τελειώσει από το πρώτο 45λεπτο. Οι ποδοσφαιριστές του Κόντε μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρη πρόθεση να… κλειδώσουν τη συμμετοχή τους στους «8» από νωρίς! Η πίεσή τους, λοιπόν, όχι μόνο απέφερε καρπούς, αλλά τους έδωσε τη δυνατότητα να… χαλαρώσουν στο δεύτερο μέρος!

Ο χορός τερμάτων ξεκίνησε μόλις στο 2', με τον Ζιρού να σερβίρει στον Γουίλιαν για το 1-0! Στο 27' ήταν η σειρά του Πέδρο να χριστεί σκόρερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα- ξανά με ασίστ του Ζιρού- ο Γουίλιαν πέτυχε ακόμη ένα τέρμα, το δεύτερο του για σήμερα!

Εντελώς παραδομένοι οι φιλοξενούμενοι, είδαν στο 42' τον Ζιρού να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι και να ρίχνει από νωρίς τίτλους τέλους στο παιχνίδι! Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ναι μεν διατηρούσαν τον έλεγχο, αλλά εντελώς απαλλαγμένοι από το άγχος εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Από τη μεριά τους, οι «τίγρεις» στη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο ματς είδαν τον Μέιλερ να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 51'.