Πάλι στο τέλος αυτό το παιδί... (vids)

Το... καλό – για την ομάδα του – συνήθειο που του κόλλησε από την Τσέλσι, συνεχίζεται και στη Ντόρτμουντ. Ο Μιτσί Μπατσουαγί γι' ακόμα μια φορά σκόραρε στο φινάλε αναμέτρησης και χάρισε σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, το έκανε στο Βεστφάλεν, όπου με τη φανέλα της Ντόρτμουντ προσπαθεί να βρει την υγειά του.  



Πάλι στο τέλος αυτό το παιδί... (vids)

Ο Βέλγος επιθετικός, αποχώρησε από τους «μπλε» του Λονδίνου τον φετινό Ιανουάριο και στις τρεις πρώτες του συμμετοχές με τη νέα του ομάδα, έχει καταφέρει να σκοράρει πέντε φορές!

Οι δύο τελευταίες εξ αυτών ήταν υψίστης σημασίας, αφού ισοφάρισε και ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 3-2 επί της Αταλάντα, στο πρώτο ματς της Ντόρτμουντ με τους Ιταλούς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Εννοείται, ότι είχε αφήσει κάτι πολύ καλό για το τέλος κι έτσι στο 90' + 1' χάρισε τη νίκη και το μικρό προβάδισμα πρόκρισης...

Από το παιχνίδι με τη Γουότφορντ στο «Vicarage Road» τον Αύγουστο του 2016, όταν κι εκεί είχε συνεισφέρει σε ένα come-back για την Τσέλσι με το 2-1 επί των «hornets», σκοράροντας στο 80', πέτυχε γκολ στο 81' σε ματς Κυπέλλου με τη Μπρέντφορντ τον Ιανουάριο του 2017.

Το καλύτερο από τα γκολ που έχει πετύχει στο φινάλε των παιχνιδιών όπου έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μιτσί Μπατσουαγί, ήρθε τον Μάιο στο «Χόθορνς», όπου στο 82ο λεπτό έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μικρή περιοχή από το γύρισμα του Αθπιλικουέτα και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League για τους «μπλε», στην 36η αγωνιστική!

Στη γιορτή της κατάκτησης του περσινού τίτλου, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», κόντρα στη Σάντερλαντ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Batsman χρίστηκε σκόρερ δις στο 90' και το 90' + 2΄, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε «παγώσει» το «WandaMetropolitano» με το 2-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως επίσης είχε γκολ και σε νίκη (4-2) επί της Γουότφορντ, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα στο 90' + 5'.