Αποθέωσε Μανέ και Σαλάχ ο Κλοπ!

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Γιούργκεν Κλοπ για την εξαιρετική εμφάνιση των Σάντιο Μανέ (χατ-τρικ) και Μοχάμεντ Σαλάχ (έφτασε τα 30 γκολ φέτος) στην επιβλητική νίκη της Λίβερπουλ επί της Πόρτο εκτός έδρας (5-0) για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Αποθέωσε Μανέ και Σαλάχ ο Κλοπ!

Ο κόουτς των «κόκκινων» αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για το χαρακτήρα και την αποτελεσματικότητα, επισημαίνοντας ότι το σημαντικό είναι να συνεχίσουν στο ίδιο ρύθμό!

«Σήμερα απέδειξε ξανά πόσο φανταστικός ποδοσφαιριστής είναι! Ανέκαθεν ήταν σημαντικός για εμάς, ανέκαθεν ήταν φανταστικός παίκτης, ακόμη και τότε που δεν ήταν στη μέρα του. Αυτή είναι όμως η πραγματική ποιότητα: Όταν δεν είσαι 100% καλά να σκοράρεις, ακόμη και να συμμετέχεις στα γκολ της ομάδας! Πολύ σημαντικό…»,  τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Οι καλές στιγμές, εάν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά, θα έρθουν! Το πρώτο του γκολ ήταν κάπως τυχερό, στο δεύτερο βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος, ενώ το τρίτο προήλθε χάρη στις τρομερές του δυνατότητες! Ήταν πολύ καλό και χαίρομαι πολύ για αυτό»!

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε και στον άλλο σταρ της ομάδας, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έφτασε – με το χθεσινό – τα 30 γκολ φέτος με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις: «Η σεζόν του είναι πολύ καλή. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μιλήσει πολύ για τον Μοχάμεντ, επειδή σαφώς και το άξιζε! Όμως μην ξεχνάμε το τρομερό… comeback του Μανέ, αλλά και την νέα εξαιρετική εμφάνιση του Φιρμίνο! Συγχαρητήρια σε όλους και ελπίζω ο Σαλάχ να μην σταματήσει να σκοράρει»!