Πότερ: «Για την Άρσεναλ θα είναι σαν παιχνίδι στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας»

Σε μια τρομερή δήλωση προέβη ο Άγγλος προπονητής της OFK Έστερσουντ, Γκρέιαμ Πότερ, λέγοντας πως για την Άρσεναλ τα παιχνίδια για τους 32 του Europa League θα έχουν χαρακτήρα 3ου γύρου του Κυπέλλου.



Πότερ: «Για την Άρσεναλ θα είναι σαν παιχνίδι στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας»

Αναλυτικότερα τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε:

«Κατά κάποιον τρόπο ξέρω ότι πάμε στο ματς ως η μικρότερη ομάδα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Σίγουρα, θα είναι ένα ματς σαν αυτά για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Εμείς από την πλευρά μας θα το προσεγγίσουμε όπως κάθε άλλο στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, να είμαστε ο εαυτός μας και να αρπάξουμε την ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε.

Συνήθως στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου δεν θα είχες νικήσει την Γαλατάσαραϊ ή τον ΠΑΟΚ ή την Χέρτα Βερολίνου, αλλά όσον αφορά το μέγεθος των δύο ομάδων, είναι μια σύγκριση που μπορεί να γίνει. Προφανώς και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αντιμετωπίσουμε την Άρσεναλ, μια ομάδα επιπέδου Champions League.

Ποτέ δεν έχω πάει στους “16” της διοργάνωσης οπότε σίγουρα θα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ό,τι και να έχουμε κάνει είναι καινούργιο για εμάς. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι τόσο υπερήφανος για τους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι που δεν έχει ξανά γίνει. Δεν είχαμε κερδίσει ένα major trophy στο παρελθόν, το πετύχαμε. Δεν είχαμε παίξει σε προκριματικά του UEL και ειδικά απέναντι σε μια αντίπαλο όπως η Γαλατάσαραϊ το διαχειριστήκαμε πολύ καλά.

Δεν θέλει κι ερώτημα πως θα είναι μια τεράστια στιγμή για όλους μας αν καταφέρουμε να πετύχουμε σε αυτήν την σειρά αγώνων».