Μέισον: «Πήρα την σωστή απόφαση»

Σωστή πέρα ως πέρα χαρακτήρισε την απόφασή του να κρεμάσει παπούτσια μόλις στα 26 του χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ο Ράιαν Μέισον, που τόνισε πως πρώτα έπρεπε να σκεφτεί την οικογένεια και την υγεία του και μετά την επαγγελματική του καριέρα. Άλλωστε, για τον ίδιο το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει και σύμφωνα με τα λεγόμενά του μπορεί να τον κάνει επιτυχημένο ακόμη και από άλλο πόστο.



Μέισον: «Πήρα την σωστή απόφαση»

Αναλυτικά:

«Είχα μάθει πριν από μερικές εβδομάδες ότι ήταν πιο σοβαρό το πράγμα και αυτό άλλαξε τα πάντα από τότε. Μέχρι να κάνω τη νέα μαγνητική κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψω. Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα συμβεί.

Αλλά μόλις έμαθα τα νέα δεν το σκέφτηκα καθόλου και αποφάσισα να αποσυρθώ. Έχω έναν γιο και μια υπέροχη αρραβωνιαστικιά δίπλα μου και αυτά μετρούν περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Το ρίσκο θα ήταν μεγάλο. Είναι 100% η σωστή απόφαση και δεν πρόκειται να το μετανιώσω.

Νιώθω χαρούμενος με τα πράγματα που έχω κάνει. Έζησα τα όνειρά μου και κατάφερα όλα όσα ήθελα να καταφέρω. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον. Αισθάνομαι ότι έχω πολλά ακόμη να δώσω.

Είναι μοναδικό το να αποσύρεσαι στα 26. Είμαι ακόμη νέος και παθιασμένος για ό,τι επιλέξω να κάνω και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι επιτυχημένος γιατί θα πέσω με τα μούτρα σ’ αυτό. Είμαι βέβαιος ότι ό,τι και να επιλέξω θα αφορά το ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι η ζωή μου. Ακόμη αγαπώ το άθλημα, πάντα το αγαπούσα».

Υπενθυμίζεται πως ο Μέισον είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο σε αγώνα της Χαλ απέναντι στην Τσέλσι, μετά από σύγκρουση με τον Γκάρι Κέιχιλ.