Προσφέρει θέση στον Μέισον η Τότεναμ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε πως η Τότεναμ θα προτείνει πόστο στον Ράιαν Μέισον, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου.



Προσφέρει θέση στον Μέισον η Τότεναμ

Ο 26χρονος Άγγλος ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από την ενεργό δράση λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο κεφάλι στην αναμέτρηση της Χαλ με την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Μέισον ξεκίνησε την, σύντομη όπως αποδείχθηκε, πορεία του από τα τμήματα υποδομής της Τότεναμ, στην οποία ανήκε έως το καλοκαίρι του 2016 και οι «spurs» αναμένεται να είναι η ομάδα που θα του προσφέρει την ευκαιρία να συνεχίσει να βρίσκεται στο χώρο του ποδοσφαίρου, εκτός των τεσσάρων γραμμών αυτήν τη φορά.

«Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Μέισον διότι είναι λυπηρό να αναγκάζεσαι να σταματήσεις το ποδόσφαιρο τόσο νωρίς. Τον γνώρισα εδώ στην Τότεναμ και από τις πρώτες προπονήσεις κατάλαβα πως πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετικό ποδοσφαιρικό μυαλό. Θεωρώ πως έχει λαμπρό μέλλον στο άθλημα. Ήδη έχουμε μιλήσει και η πόρτα της ομάδας είναι ανοικτή για τον Ράιαν. Δεν πρέπει να ανησυχεί. Θα τον βοηθήσουμε διότι όλοι στο σύλλογο τον αγαπάμε» δήλωσε μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής (13/2) αναμέτρησης της Τότεναμ με τη Γιουβέντους ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.