Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ 1-0 (Ημίχρονο)

Το γκολ του Εντέν Αζάρ από το 25ο λεπτό της συνάντησης είναι αυτό που χωρίζει τις Τσέλσι και Γουέστ Μπρομ μετά τα πρώτα 45 λεπτά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ 1-0 (Ημίχρονο)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος είδε τον Ντάνιελ Στάριτζ να τραυματίζεται μόλις στο 4ο λεπτό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον αντικαταστήσει άμεσα περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Τζέι Ροντρίγκεζ.

Στο 11ο λίγο έλειψε ωστόσο ο νεοεισελθών να ανοίξει το σκορ, υποδεχόμενος το λάθος γύρισμα του Βίκτορ Μόουζες. Το τελείωμά του ωστόσο ήταν βιαστικό και δεν ανησύχησε τον Κουρτουά. Η Τσέλσι απάντησε δύο φορές με τις προσπάθειες Ζαμπακόστα (18’) και Ζιρού (20’) να σταματούν στον Φόστερ, πριν τελικά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νικηθεί στο 25ο λεπτό από τον Αζάρ, ο οποίος έπαιξε το ένα-δύο με τον Γάλλο επιθετικό και εκτέλεσε με όμορφο σουτ στη γωνία για το 1-0!

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Κουρτουά, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Ζαμπακόστα, Καντέ, Φάμπρεγας, Πέδρο, Αζάρ, Ζιρού

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Χεγκάζι, Έβανς, Ντόουσον, Γκιμπς, Κρικόβιακ, Μπάρι, Φίλιπς, Μπραντ, Στάριτζ (4’ Τζέι Ροντρίγκεζ), Ροντόν