Γιορέντε: «Μου λείπει τρελά η Γιουβέντους»!

Πως και πως περιμένει ο Φερνάντο Γιορέντε την επιστροφή του, αυτή τη φορά ως αντίπαλος με τη φανέλα της Τότεναμ, στο Τορίνο και τη Γιουβέντους! «Μου λείπει τρελά», ήταν το σχόλιο του πολύπειρου επιθετικού.  



Γιορέντε: «Μου λείπει τρελά η Γιουβέντους»!

Ο Ισπανός άσος δεν ξεχνά τη διετή παρουσία του στους «μπιανκονέρι» και ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ βρήκε την ευκαιρία να κάνει… κατάθεση ψυχής!

«Θα είναι τρομερό συναίσθημα. Έζησα μοναδικές στιγμές στη Γιουβέντους, κατέκτησα πέντε τίτλους και έφτασα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι οι οπαδοί συνεχίζουν να μου εκφράζουν την αγάπη τους μέσω των social media. Με κάνουν να αισθάνομαι σαν βρισκόμουν στην ομάδα για 10 χρόνια και όχι μόνο για δύο», τόνισε αρχικά ο έμπειρος σέντερ φορ και πρόσθεσε:

«Έφυγα δακρυσμένος από προπονητικό κέντρο της ομάδας. Είχε δίκιο ο Τρεζεγκέ που είχε δηλώσει κάποτε ότι μόλις φύγεις από τη Γιουβέντους καταλαβαίνεις τι είχες στην πραγματικότητα. Μου λείπει τρελά και χαίρομαι πολύ που θα επιστρέψω. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, αφού εκτός από δυνατή, είναι και σαν οικογένεια»!