Κόντε: «Η πειθώ μου στις μεταγραφές είναι… καταστροφή»!

Μπορεί, όπως τόνισε ο Αντόνιο Κόντε, να έχει το… χάρισμα να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του το 100% των δυνατοτήτων τους, όμως «χωλαίνει» όταν προσπαθεί να πείσει τις ομάδες του να προχωρήσουν σε δαπανηρές μεταγραφές!  



Κόντε: «Η πειθώ μου στις μεταγραφές είναι… καταστροφή»!

Ο τεχνικός της Τσέλσι θεωρεί πως στον τομέα… πειθώ έχει ακόμη δρόμο, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να μοιάσει στους συναδέλφους του που «τουμπάρουν» τους ιθύνοντες της ομάδας τους και προχωρούν σε υψηλού κόστους μεταγραφές.

«Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι μπορώ να παίρνω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τους παίκτες που δουλεύω. Νομίζω ότι είμαι το είδος του προπονητή που εάν έχει στη διάθεσή του έναν ποδοσφαιριστή του 6, θα τον βοηθήσω να φτάσει στο 8 και μετά στο 10! Τέτοιος προπονητής είμαι. Σε αυτόν τον τομέα είμαι πολύ καλός», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Λονδρέζων και συνέχισε αναφερόμενος στο μεγάλο του μείον:

«Αντίθετα θεωρώ ότι είμαι… καταστροφή όταν προσπαθώ να πείσω τις διοικήσεις να μου αγοράσουν παίκτες. Πρέπει ίσως να μιλήσω περισσότερο με τους προπονητής που είναι εξαιρετικοί στο να πείθουν τις ομάδες να ξοδεύουν πολλά χρήματα για top ποδοσφαιριστές».