Μετά τον Σερ Άλεξ η Γιουνάιτεντ άμα χάνει δεν το γυρνάει!

Η μεταβατική περίοδος της μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχής καλά κρατεί για τη Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, αφού η ομάδα που κάποτε ήταν η βασίλισσα των ανατροπών δεν μπορεί πια να το πετύχει! Το england365 ανέτρεξε στην τετραετία μετά τη φυγή του Σερ Άλεξ και το εύρημα είναι πολύ… ενοχλητικό για τους φίλους της Γιουνάιτεντ: Εκτός «Ολντ Τράφορντ» τα βρίσκει σκούρα, ειδικά από τη στιγμή που θα δεχτεί πρώτη γκολ.



Μετά τον Σερ Άλεξ η Γιουνάιτεντ άμα χάνει δεν το γυρνάει!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σε 35 αναμετρήσεις εκτός έδρας που βρέθηκαν πίσω στο σκορ  απο τον Αύγουστο του 2013  που δεν έχουν πις τον Σερ Αλεξ στον πάγκο  μετρούν μόλις δύο ανατροπές! Το παλμαρέ τους έχει καταγράψει συνολικά και  10 ισοπαλίες ενώ σε 23 περιπτώσεις ήρθαν ήττες. 

Η αδυναμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φέρει «τούμπα» τα ματς που χάνει είναι πλέον ανυπόφορη, από τη στιγμή που ο Φέργκιουσον άφησε τους πάγκους και τόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες οπως και ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά απέτυχαν να βρουν γιατρικό το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζοσέ Μουρίνιο! Κάθε αποστολή εκτός Μάντσεστερ αποτελεί  βραχνά για το σύλλογο. 

Η ήττα από τη Νιουκάστλ με 1-0, ήρθε να προστεθεί στη λίστα, ως επιβεβαίωση των παραπάνω και ταυτόχρονα η νέα αποτυχία  συνεχίζει και την κακοδαιμονία του Πορτογάλου τεχνικού απέναντι στις «καρακάξες»! 

Ο «Special One» μάλλον βλέπει ασπρόμαυρους εφιάλτες, αφού δεν έχει κατορθώσει ποτέ να τους κερδίσει. Σε επτά παιχνίδια, έχει υποστεί έξι ήττες ως κόουτς της Τσέλσι και μία στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων». 

Περιπλέκονται οι καταστάσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η τετράδα πλέον παύει να είναι σίγουρη και η ομάδα αρχίζει να απειλείται.

Το κλαμπ περνάει μια μίνι κρίση και αυτό μοιάζει να «μαρτυρά» στους αγωνιστικούς χώρους αυτή η δεύτερη σερί εκτός  έδρας ήττα που άφησε την ομάδα του Μουρίνιο 16 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα…

Έλενα Χαριτάκη