Πίστη για την επιβίωση από τον Πελεγκρίνο

Η Σαουθάμπτον βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά και την ήττα (2-0) από τη Λίβερπουλ, με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο να παραδέχεται το πρόβλημα της ομάδας του στο πνευματικό κομμάτι, αλλά και να εκφράζει την πίστη του για την θετική έκβαση στην υπόθεση της επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ...  



Πίστη για την επιβίωση από τον Πελεγκρίνο

Ο τεχνικός των «αγίων», τόνισε πως στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν ν' αλλάξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα είχε να πει μετά το ματς με τους «κόκκινους»:

«Ήταν πολύ δύσκολο μετά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε μια κλασσική ευκαιρία για γκολ, όμως δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα και μετά επηρεάστηκε η ψυχολογία των παικτών. Δεν μπορούσαμε ν' αντιδράσουμε στο δεύτερο μέρος.

Έπρεπε να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ για να ξαναμπούμε στο ματς αλλά δεν έγινε ποτέ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό από μέρους μας. Οι παίκτες μου λύγισαν από την πίεση. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε το δρόμο μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το φινάλε, όμως πρέπει να βρούμε ξανά την κατάλληλη πνευματική κατάσταση, αφού στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα».