Χάντερσφιλντ-Μπόρνμουθ 2-1 (Ημίχρονο)

Με σκορ 2-1 προηγείται με το πέρας των πρώτων 45 λεπτών η Χάντερσφιλντ της Μπόρνμουθ στο «John Smith’s» για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Άλεξ Πρίτσαρτ (7’) και Σιβ Μουνιέ (27’) τα γκολ των γηπεδούχων, ισοφάρισε προσωρινά στο 14ο λεπτό ο Τζούνιορ Στάνισλας.



Χάντερσφιλντ-Μπόρνμουθ 2-1 (Ημίχρονο)

Η αναμέτρηση έχει αποκτήσει από το πρώτο λεπτό έναν ζωηρό ρυθμό, ο οποίος διατηρείται σε μεγάλο βαθμό από τις επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Πρίτσαρτ να νικά τον Μπέγκοβιτς στέλντας την μπάλα στην κλειστή γωνία των «κερασιών» μετά από σέντρα του Μουνιέ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεσα, αφού στο 14’ ο Στάνισλας είχε ήδη ισοφαρίσει υποδεχόμενος την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ολοκληρώνοντας τη φάση με «ολύμπια» ψυχραιμία και όμορφο στιλ. Στο 27ο λεπτό όμως το συγκρότημα του Βάγκνερ ανέκτησε το πρόβάδισμά του με τον Κουκ να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από στημένη φάση που εκτελέστηκε από τον Μόι. Δοκάρι είχε στο 31ο λεπτό ο Στιβ Κουκ, φτάνοντας μια ανάσα από το να φέρει το ματς και πάλι στα ίσα…

Οι συνθέσεις:

Χάντερσφιλντ: Λοσλ, Μαλόουν, Σκίντλερ, Ζάνκα, Χαντεργκονάι, Χογκ, Πρίτσαρντ, Ινς, Μόουι, Φαν Λα Πάρα, Μουνιέ

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Στ. Κουκ, Άκε, Ντάνιελς, Στάνισλας, Γκόσλινγκ, Λ. Κουκ, Φρέιζερ, Άιμπ, Γουίλσον