Big Ben: Με ντέρμπι και... Σαλάχ

Καλημέρα στην παρέα. Big Ben εδώ. Ένα και καλό το σημερινό παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ, το ντέρμπι ανάμεσα σε ¶στον Βίλα και Μπέρμιγχαμ, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν δύο γεγονότα τα οποία με... προκαλούν να ασχοληθώ.  



Big Ben: Με ντέρμπι και... Σαλάχ

Ξεκινάμε με το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, εκεί όπου η γηπεδούχος Βίλα είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, μετρώντας έξι σερί νίκες. Πορεία... πρωταθλητισμού από τους “χωριάτες”, οι οποίοι την τελευταία φορά που το έκαναν αυτό ήταν την σεζόν 1980-81, κατά την οποία πήραν το πρωτάθλημα.

Βεβαίως ανεβασμένη είναι και η Μπέρμιγχαμ, αλλά περιμένω από τους παίκτες του Στιβ Μπρους να κάνουν τα κουμάντα τους και το καθήκον τους (στο 1.84 ο άσος της Βίλα στην championsbet).

Πάμε στο παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, παιχνίδι που έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για αρκετούς λόγους, όπως η επιστροφή του Βίρτζιλ φαν Ντάικ μετά την μεταγραφή του από τη μία στην άλλη. Ωστόσο για μένα ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή του Μοχάμεντ Σαλάχ, που έχει πάρει φωτιά στο “¶νφιλντ” και δεν λέει να σβήσει με τίποτα (anytime scorer ο Αιγύπτιος με απόδοση 1.86 στην championsbet). Δεν είναι καθόλου απίθανο το να σκοράρει ξανά, αρκετά πιθανό είναι να το κάνει και πρώτος. Αναλόγως τα στοιχηματικά γούστα…

Και πάμε τέλος στο ματς της Χάντερσφιλντ με την Μπόρνμουθ, εκεί όπου παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το στατιστικό στοιχείο της γηπεδούχου όσον αφορά τα κόρνερ. Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι δείχνουν να μην φοβούνται την έδρα τους απέναντι σε ομάδες που δεν είναι στο Top6, κάτι που φαίνεται... από τα κόρνερ τους. Οκτώ ματς έχει δώσει με ομάδες που απασχολούν τα πιο κάτω στρώματα της βαθμολογίας και έχει χάσει μόλις μία φορά στο σκορ των κόρνερ, από την Γουέστ Μπρομ. Καλή ευκαιρία λοιπόν, πόσο μάλλον από την στιγμή που η Μπόρνμουθ έχει χάσει 5/8 σχετικές μονομαχίες στα δικά της παιχνίδια (στο 1.93 η απόδοση για να βγουν νικητές στα κόρνερ οι γηπεδούχοι στην championsbet).

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:

¶στον Βίλα – Μπέρμιγχαμ: 1

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ: Να σκοράρει – Σαλάχ

Χάντερσφιλντ-Μπόρνμουθ: Περισσότερα κόρνερ - Χάντερσφιλντ