Νέα κέρδη για την Γιουνάιτεντ, ρεκόρ ο Αλέξις

Μπορεί ο Αλέξις Σάντσες να έχει γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ήδη τα... έβγαλε τα λεφτά του, με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Εντ Γουόντγουορντ, να ανακοινώνει πως ο σύλλογος παρουσίασε αύξηση κερδών καθώς επίσης πως η πώληση των εμφανίσεων του νέου σταρ της ομάδας σημείωσε νέο ρεκόρ.



Νέα κέρδη για την Γιουνάιτεντ, ρεκόρ ο Αλέξις

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν ο πιο κερδοφόρος σύλλογος του πλανήτη, ανακοινώνοντας μάλιστα κέρδη για το εξάμηνο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2017, με τα συνολικά έσοδα να ανέρχονται από τα 278.1 στα 304.9 εκατομμύρια λίρες.

Αύξηση παρουσιάζεται τόσο στις πωλήσεις όσο και στα έσοδα από τα χρήματα που λαμβάνει η Γιουνάιτεντ την ημέρα των αγώνων, καθώς επίσης και σε αυτά των τηλεοπτικών αλλά και των διαφημιστικών  δικαιωμάτων. Τα κέρδη μετά φόρων αυξήθηκαν από 25.9 σε 38.8 εκατομμύρια λίρες.

Με αφορμή τα νέα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου, ο Γούντγοουρντ ανέφερε:

«Το συμπαγές επιχειρηματικό μας μοντέλο μας έχει επιτρέψει να επενδύσουμε στο μέλλον του συλλόγου με την ανανέωση του Ζοσέ Μουρίνιο και την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Ανυπομονούμε για το υπόλοιπο της σεζόν έχοντας αυτοπεποίθηση γι’ αυτό

Ο σύλλογος έχει χρηματοδοτηθεί για τους "8" του Champions League».