Και με τη… βούλα στη Γουέστ Χαμ ο Εβρά!

Το αναμενόμενο έγινε πράξη! Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) την απόκτηση του Πατρίς Εβρά έως το τέλος της σεζόν!  



Και με τη… βούλα στη Γουέστ Χαμ ο Εβρά!

Λίγο νωρίτερα σας ενημερώσαμε για την αίσια κατάληξη των ιατρικών εξετάσεων του έμπειρου μπακ! Ακολούθως πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ισχύ έως το επόμενο καλοκαίρι!

Αμέσως μετά την αίσια κατάληξη της μεταγραφής του, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εσχάτως της Μαρσέιγ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Χαίρομαι πολύ που ανήκω πλέον στη Γουέστ Χαμ, που γύρισα στην Πρέμιερ Λιγκ! Αγαπώ αυτό το άθλημα! Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ που μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Χαίρομαι πολύ και μόνο που σκέφτομαι ότι θα ξυπνάω, θα δουλεύω σκληρά, θα περνάω καλά με τους νέους μου συμπαίκτες», τόνισε αρχικά ο 36χρονος άσος και συνέχισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, τόσο απλά! Δεν φαντάζεστε πόσο καλά ένιωσα το πρωί όταν σηκώθηκα και σκέφτηκα ότι θα προπονηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες».