Γουότφορντ-Τσέλσι 1-0 (Ημίχρονο)

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρόι Ντίνι στο 42ο λεπτό προηγείται η Γουότφορντ της Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο του «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με δέκα παίκτες από 30ο λεπτό λόγω της αποβολής του Τιαμουέ Μπακαγιόκο οι «μπλε».



Γουότφορντ-Τσέλσι 1-0 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δείχνει να μην έχει αφήσει πίσω της το σοκ της εντός έδρας ήττας από την Μπόρνμουθ (3-0). Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Ντεολοφέου (9’) και Ντίνι (10’) αστόχησαν από πλεονεκτική θέση, με τον τελευταίο να τελειώνει με απελπιστικό τρόπο από το ένα μέτρο τη φάση που προέκυψε από εκτέλεση κόρνερ του Ντουκουρέ.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Μπακαγιόκο αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, ολοκληρώνοντας με άδοξο τρόπο ένα ματς στο οποίο βρισκόταν από το πρώτο λεπτό... εκτός τόπου και χρόνου. To σκορ έμελλε να ανοίξει στο 42ο λεπτό, με τον Ντεολοφέου να κερδίζει πέναλτι από τον Κουρτουά και τον Ντίνι να το εκτελεί εύστοχα στη δεξιά γωνία του Βέλγου γκολκίπερ.

Οι συνθέσεις:

Γουότφορντ: Καρνέζης, Πρεντλ, Χολέμπας, Μαριάπα, Γιάνμαατ, Ζέγκελαρ, Ντουκουρέ, Καπουέ, Ντεολοφέου, Ριτσάρλισον, Ντίνι

Τσέλσι: Κουρτουά, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Ζαμπακόστα, Καντέ, Μπακαγιόκο, Γουίλιαν (34’ Φάμπρεγας), Πέδρο, Αζάρ