Με Ζιρού και τις… κεφαλιές του για το «διπλό» η Τσέλσι

Ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ με κεφαλιές στην Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία πενταετία είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τσέλσι.



Με Ζιρού και τις… κεφαλιές του για το «διπλό» η Τσέλσι

Οι «μπλε» δοκιμάζονται απόψε (22:00) στην έδρα της Γουότφορντ και ο Γάλλος σέντερ φορ βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που ο Άλβαρο Μοράτα παραμένει εκτός.

Ο Ζιρού, ο οποίος αποκτήθηκε από την Άρσεναλ έναντι 18 εκατομμυρίων λιρών στο φινάλε των μεταγραφών, μετρά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ 4 γκολ σε 16 παιχνίδια.

Μάλιστα είναι ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ποδοσφαιριστών που έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ (27) με το κεφάλι στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία 5,5 χρόνια (από την έναρξη της σεζόν 2012/13) και μένει να φανεί μήπως κάνει... σεφτέ με αυτόν τον τρόπο απόψε!

Olivier Giroud has scored 27 headed goals in the Premier League

Πάντως αν ο Αντόνιο Κόντε αποφασίσει να τον αφήσει στο ξεκίνημα στον πάγκο, οι φίλοι των «μπλε» θα έχουν ακόμα έναν καλό λόγο να… ποντάρουν στον Ζιρού, καθώς είναι επίσης και ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ ως αλλαγή στο ίδιο διάστημα.

Giroud has scored 17 goals as a substitute in the Premier League