Εζίλ: «Η καρδιά μου αποφάσισε…»

Νιώθει σα στο σπίτι του και το απέδειξε στην πράξη! Ο Μεσούτ Εζίλ ανακοίνωσε και εκείνος την παραμονή του στην Άρσεναλ, η οποία ήταν απόφαση… καρδιάς όπως χαρακτηριστικά είπε!  



Εζίλ: «Η καρδιά μου αποφάσισε…»

Το σίριαλ με την παραμονή του στους Λονδρέζους ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε παρά να ανακοινώσει και εκείνος με τη σειρά του… τα ευχάριστα νέα στους φίλους των «κανονιέρηδων»!

Αφού πόσταρε τη φωτογραφία με τον ίδιο και το Βενγκέρ τη στιγμή των υπογραφών του νέου τριετούς συμβολαίου του, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Είμαι περήφανος να ανακοινώσει ότι το υπέγραψα (σ.σ. το συμβόλαιο)! Τρία ακόμη χρόνια στην Άρσεναλ. Ήταν μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, για αυτό έπρεπε να την σκεφτώ πολύ και να μιλήσω με όλους τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Στο τέλος άφησα την καρδιά μου να αποφασίσει. Όπως λέω πάντα, νιώθω σα στο σπίτι μου εδώ και έχω μεγάλο κίνητρο να κατακτήσουμε πράγματα επόμενα χρόνια! Μια φορά «κανονιέρης», για πάντα «κανονιέρης», το σχόλιο του Εζίλ!