Εκτός για ενάμιση μήνα ο Σανέ

Μέχρι και επτά εβδομάδες (κατά πάσα πιθανότητα έξι) θα παραμείνει εκτός δράσης ο Λιρόι Σανέ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να επιβεβαιώνει ακόμη ένα τεράστιο πλήγμα για την επιθετική του γραμμή.



Εκτός για ενάμιση μήνα ο Σανέ

Μετά τον τραυματισμό του Γκάμπριελ Ζεσούς, έρχεται και αυτός του Γερμανού εξτρέμ για να βυθίσει σε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό τον Πεπ, σε μια περίοδο που τα πράγματα δυσκολεύουν μιας και έρχεται και η επιστροφή στο Champions League.

Ο Καταλανός κόουτς επιβεβαίωσε πως ο Σανέ θα παραμείνει εκτός δράσης έξι με επτά εβδομάδες μετά το δολοφονικό τάκλιν που δέχθηκε στον αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας με την Κάρντιφ, κάτι που δεν αποκλείει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση για τους «πολίτες» μετά την ανακοίνωση του δεύτερου πιο ακριβού αμυντικού της ιστορίας και δικού της μεταγραφικού ρεκόρ, Εμερίκ Λαπόρτ, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μάλιστα, δεν άργησαν να ξεπροβάλουν τα πρώτα σενάρια, με τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον Ρίγιαντ Μάχρεζ της Λέστερ. Από την πλευρά του, πάντως, ο Πεπ δήλωσε πως: «Κατά 95 με 99% δεν θα γίνει τίποτα. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».