Με «BBC» και Λίνεκερ και για την ερχόμενη τριετία τα highlights

Τον άκρως εύστοχο σχολιασμό του Γκάρι Λίνεκερ θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι Βρετανοί τηλεθεατές, με το «BBC» να ανακοινώνει πως διατήρησε τα δικαιώματα για τα highlights της Πρέμιερ Λιγκ για την επόμενη τριετία.



Με «BBC» και Λίνεκερ και για την ερχόμενη τριετία τα highlights

Η εκομπή «Match of the Day» έχει πολύ μεγάλο κοινό στην Βρετανία και θα ήταν μεγάλο σφάλμα του δικτύου να την αφήσει να... περάσει.

Συγκεκριμένα αριθμεί πάνω από 7 εκατομμύρια τηλεθεατές, την ώρα που όλο το πακέτο των αθλητικών του «BBC» έχει προσελκύσει 37 εκατομμύρια κόσμου, plus τα 40 που ζήτησαν να δουν διαδικτυακά τις εκπομπές.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, εκτός από εύστοχα ποδσοσφαιρικά σχόλια, η εκπομπή έχει χαρίσει και πολλές χιουμοριστικές στιγμές, όπως τότε που ο Λίνεκερ κράτησε τον λόγο του και βγήκε για την παρουσίαση με τα εσώρουχα, όπως είχε υποσχεθεί πως θα κάνει εάν η Λέστερ κατακτούσε την Πρέμιερ Λιγκ, ούσα τότε στου δρόμου τα μισά.

Η συμφωνία έκλεισε στα 211 εκατομμύρια λίρες, λίγα περισσότερα από όσα αφορούσε η προηγούμενη. Και φυσικά ο Λίνεκερ δεν έμεινε σιωπηλός, γράφοντας στο Twitter πως μάλλον ήρθε η ώρα για να... ζητήσει αύξηση!