Κάρντιφ-Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (Ημίχρονο)

Με την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 8’ και το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 37’ προηγείται η Μάντσεστερ Σίτι της Κάρντιφ με σκορ 2-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.



Κάρντιφ-Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (Ημίχρονο)

Οι «πολίτες» έχουν εξ’ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και δείχνουν πως είναι σε θέση να… καθαρίσουν εύκολα την υπόθεση-πρόκριση, με εξαίρεση κάποια νεκρά διαστήματα που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φανούν απειλητικοί.

Ο Ντε Μπρόινε ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, εκτελώντας στο 8ο λεπτό ένα φάουλ κάτω από το τείχος, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα χωρίς αντίδραση από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 24’ ακυρώθηκε γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα, καθώς ο Σανέ πιάστηκε σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που ο Πορτογάλος εξαπέλυσε το σουτ που κατέληξε με δύναμη στα αντίπαλα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ ήρθε πάντως για τη Σίτι στο 37ο λεπτό, όταν ο Μπερνάντο Σίλβα έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας, βρίσκοντας με σέντρα ακριβείας του κεφάλι του Στέρλινγκ, ο οποίος δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση. 2-0!

Οι συνθέσεις:

Κάρντιφ: Εθέριτζ, Μόρισον, Πέιτερσον, Μάνγκα, Ρίτσαρντς, Μπένετ, Ραλς, Γκρούγιτς, Χόιλετ, Μέντεζ-Λενγκ, Ζοχορέ

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Κομπανί, Οταμέντι, Γουόκερ, Ντανίλο, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ