Ύμνοι για Σκόουλς από Νάνι

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι εξύμνησε τον συμπαίκτη του, στο «Ολντ Τράφορντ», Πολ Σκόουλς, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον καλύτερο μέσο, που έχει δει ποτέ».



Ύμνοι για Σκόουλς από Νάνι

Ο Σκόουλς έχασε σχεδόν έξι εβδομάδες παρουσίας στην πρώτη ομάδα, εξαιτίας ενός ανυποχώρητου προβλήματος στη βουβωνική χώρα, αλλά ήταν ανάμεσα στους αναπληρωματικούς, στη «λευκή» ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, στον κυριακάτικο αγώνα στο Λονδίνου.

Ο «αειθαλής» 36χρονοςέπαιξε για μία ώρα με τις ρεζέρβες, στο εκπληκτικό 8-0 επί της Μπέρι, με το οποίο προκρίθηκαν στον τελικό του «Manchester Senior Cup» και ο Νάνι δείχνει ευτυχισμένος, που βλέπει τον Άγγλο πλέιμεϊκερ πίσω στους αγώνες.

Ο Νάνι ισχυρίζεται πως ο βετεράνος μέσος είναι απλώς απαράμιλλος στην προπόνηση και ανώτερος από τους υπόλοιπους συναδέλφους του, οι οποίοι του προσδίδουν το παρατσούκλι «SatNav», λόγω της ικανότητάς του να επιλέγει τη σωστή πάσα.

Ο Πορτογάλος άσος είπε στο περιοδικό της Γιουνάιτεντ: «Ο Σόλεσι είναι απλώς απίστευτος και είναι προνόμιο να είμαστε στην ίδια ομάδα. Του είπα τις προάλλες στην προπόνηση: ΄΄Σόλεσι, θα έπρεπε να μείνεις σπίτι, γιατί παίζεις μόνος σου΄΄. Αυτό που εννοούσα είναι πως δίνει μια πάσα στο ένα άκρο της επίθεσης, πηγαίνει να ξαναπάρει τη μπάλα, μετά αλλάζει παιχνίδι περνώντας την μπάλα στην άλλη πλευρά και πηγαίνει να την ξαναπάρει. Όλη την ώρα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού», ενώ κατέληξε «Είναι ο καλύτερος μέσος, που έχω δει ποτέ. Μπορεί να πασάρει, να πετύχει γκολ με το αριστερό, το δεξί, με το κεφάλι – μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι απίστευτος!»