Μουρίνιο: «Ο Σάντσες δεν ήρθε για τα λεφτά»!

Ξεκάθαρα αντίθετος με τη γνώμη των περισσότερων, ότι δηλαδή ο Αλέξις Σάντσες επέλεξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του… εξωφρενικού ποσού που του προσέφερε, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο!  



Μουρίνιο: «Ο Σάντσες δεν ήρθε για τα λεφτά»!

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» επεσήμανε ότι… οι 500.000 λίρες την εβδομάδα που θα λαμβάνει την εβδομάδα ο Χιλιανός επιθετικός δεν ήταν ο μοναδικός παράγοντας που τον ώθησε να αποδεχτεί την προσφορά της Γιουνάιτεντ.

Στην ερώτηση για το λόγο που ο ίδιος πιστεύει ότι ο Σάντσες επέλεξε τη Γιουνάιτεντ αντί της συμπολίτισσας Σίτι, ο Πορτογάλος απάντησε: «Δεν το γνωρίζω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα. Εάν αναλύσετε τα νούμερα θα διαπιστώσετε ότι οι Σίτι, Τσέλσι, ακόμη και η Έβερτον ξόδεψαν περισσότερα από εμάς.

Εάν τα βάλεις κάτω και πεις πόσο θα κόστιζε ο Αλέξις Σάντσες εάν είχε ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο, με τα τωρινά δεδομένα θα άγγιζε τις 100-150εκατ. λίρες. Ο Αλέξις θα μπορούσε να πάει παντού, είχε πολλές επιλογές όμως αποφάσισε να έρθει εδώ. Ρωτήστε εκείνον το γιατί…»!

Όσον αφορά τo κόστος της μεταγραφής, ο Μουρίνιο επιχείρησε ξανά να μην πάρει ξεκάθαρη θέση: «Ήταν ακριβός; Φθηνός; Ειλικρινά νομίζω ότι το deal ήταν το σωστό. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσθήκη για εμάς».