Δεν πάει Ντόρτμουντ ο Ζιρού

Ανύπαρκτες παρουσιάζονται από το «Sky Sports» οι πιθανότητες δανεισμού του Ολιβιέ Ζιρού από την Άρσεναλ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.



Δεν πάει Ντόρτμουντ ο Ζιρού

Ο Γάλλος επιθετικός των «κανονιέρηδων» βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου που θα του εγγυηθεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής έως το τέλος της σεζόν, με σκοπό να καταφέρει να πιάσει τα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας εν όψει του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο 31χρονος φορ καταφέρει να μετακινηθεί από το «Έμιρεϊτς», αυτό δεν θα γίνει για χάρη των Βεστφαλών, η επιλογή των οποίων άρχισε να «παίζει» από την ημέρα που η Άρσεναλ ξεκίνησε να κυνηγά την περίπτωση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Ζιρού να συμμετέχει στο παιχνίδι ως «έμψυχο αντάλλαγμα» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι Λονδρέζοι για την απόκτηση του Γκαμπονέζου φορ.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες εξελίξεις το συγκεκριμένο σενάριο δεν μοιάζει πλέον πιθανό, με αποτέλεσμα ο έμπειρος άσος να αναζητά αλλού την τύχη του βλέποντας την προοπτική του εξάμηνου δανεισμού του στη Γερμανία να απομακρύνεται…