Είναι πολλά τα λεφτά, Αλέξις!

Η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε και ο Χιλιανός επιθετικός έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας τεράστια διαφορά από τον δεύτερο!



Είναι πολλά τα λεφτά, Αλέξις!

Ο νέος «κόκκινος διάβολος» θα βλέπει κάθε εβδομάδα τον τραπεζικό λογαριασμό του να αυξάνεται κατά 500 χιλιάδες λίρες! Ποσό-ρεκόρ για την Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο παράλληλα αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα και να ωθήσει σε… τρελές απαιτήσεις τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια του αγγλικού πρωταθλήματος.

Άλλωστε έχει ήδη κυκλοφορήσει η φήμη που θέλει τον Πολ Πογκμπα, δεύτερο της σχετικής λίστας και συμπαίκτη πλέον του Αλέξις, να είναι έτοιμος να ζητήσει αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολουθεί η «ενδεκάδα» των καλύτερα αμειβόμενων παικτών της Πρέμιερ Λιγκ στην οποία περιλαμβάνονται και οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Χένριχ Μχιταριάν. Ο πρώτος ανανέωσε μόλις χθες τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο δεύτερος ήταν αυτός που ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο με τον Σάντσες, ώστε να ολοκληρωθεί το σούπερ deal του χειμώνα.

Αναλυτικά:

1.Αλέξις Σάντσες 500 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

2.Πολ Πογκμπά 290 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

3.Σέρχιο Αγουέρο 260 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

4.Κέβιν Ντε Μπρόινε 250 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

5.Ρομέλου Λουκάκου 250 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

6.Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς 220 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

7.Εντέν Αζάρ 220 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

8.Σεσκ Φάμπρεγας 220 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

9.Νταβίντ Ντε Χέα 200 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

10.Βίρτζιλ Φαν Ντάικ 180 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα

11.Χένριχ Μχιταριάν 180 χιλιάδες λίρες/εβδομάδα