Σουόνσι-Λίβερπουλ 1-0 (Ημίχρονο)

Με το γκολ του Άλφι Μόουσον στο 40ο λεπτό της συνάντησης προηγείται (1-0) η Σουόνσι της Λίβερπουλ με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο «Λίμπερτι» για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Σουόνσι-Λίβερπουλ 1-0 (Ημίχρονο)

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν δύο φορές με αξιώσεις κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, αφού η κεφαλιά του Φαν Ντάικ στο 23ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν επέδειξε στο ημίωρο την απαραίτητη ψυχραιμία, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.

Στο 41ο λεπτό ωστόσο οι «κύκνοι» κέρδισαν κόρνερ, την εκτέλεση του οποίου δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά ο Φαν Ντάικ. Από το κεφάλι του Ολλανδού η μπάλα έφτασε στο σώμα του Φερνάντεζ, ο οποίος έστρωσε στον Μόουσον, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ με ψύχραιμη εκτέλεση εντός της μεγάλης περιοχής.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι «κόκκινοι» εκδήλωσαν αντεπίθεση την οποία δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος έστειλε με προβολή την μπάλα άουτ ύστερα από σέντρα του Σαλάχ.

Οι συνθέσεις:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Μόουσον, Φερνάντεζ, Φαν ντερ Χορν, Νότον, Όλσον, Κλούκας, Φερ, Κι, Ντάιερ, Αγιού

Λίβερπουλ: Κάριους, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Εμρέ Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Τσάμπερλεν, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο