Αλέξις: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τον Μουρίνιο»

Τους στόχους που έχει θέσει με τη νέα του ομάδα αποκάλυψε ο Αλέξις Σάντσες λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Αλέξις: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τον Μουρίνιο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ζοσέ Μουρίνιο και σύσσωμο το σωματείο αποτέλεσαν τις βασικές αιτίες που επέλεξε να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το... απόλυτο όσον αφορά την κατάκτηση των τίτλων…

«Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε θέση να τα κατακτήσει όλα! Την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ και όποια διοργάνωση βρεθεί στο δρόμο μας.  Ήρθα εδώ με αυτό το σκεπτικό και η δυναμική που έχει αυτός ο σύλλογος σε ολόκληρο τον πλανήτη βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να αισθάνεται σημαντικός στην ομάδα του. Έτσι με έκαναν να αισθανθώ οι άνθρωποι του κλαμπ δίνοντάς μου το νούμερο 7 αλλά και ο Ζοσέ Μουρίνιο που εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κερδίσει τα πάντα όπου έχει δουλέψει…» τα λόγια του.