Σαουθάμπτον-Τότεναμ 1-1 (Ημίχρονο)

Με το αυτογκόλ του Ντάβινσον Σάντσεζ (15’) και το γκολ του Χάρι Κέιν (18’) ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 το πρώτο ημίχρονο του «St Mary’s» ανάμεσα στις Σαουθάμπτον και Τότεναμ για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Σαουθάμπτον-Τότεναμ 1-1 (Ημίχρονο)

Ο ρυθμός της αναμέτρησης είναι από το πρώτο λεπτό έντονος, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, γεγονός που έχει χαρίσει στους φιλάθλους-εκτός από τα δύο τέρματα-αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η αντεπίθεση των «Αγίων» στο 15’ ολοκληρώθηκε με τη σέντρα του Μπέρτραντ, την οποία προσπάθησε να ανακόψει με προβολή ο Σάντσεζ, στέλνοντας ωστόσο άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Ντέιβις βρήκε τον Κέιν με εκτέλεση κόρνερ και ο Άγγλος επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει, σημειώνοντας το 99ο τέρμα του στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σπιρούνια» λίγο έλειψε να γυρίσουν… τούμπα το ματς, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Ντάιερ λίγο αργότερα σταμάτησε στο δοκάρι ενώ ο Σισοκό δεν κατάφερε από πολύ κοντά να στείλει στα δίχτυα την σέντρα-σουτ που επιχείρησε στο ημίωρο ο Ντέιβις. Μεγάλη ευκαιρία και για τους «Αγίους» στο 37’, με την κεφαλιά του Στίβενς να περνά ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις:

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Χουντ, Στίβενς, Σέντρικ, Μπέρτραντ, Χόιμπεργκ, Ρομέου, Λεμινά, Τάντιτς, Γουόρντ-Πράους, Γκαμπιαντίνι

Τότεναμ: Βορμ, Σάντσεζ, Βερτόνγκεν, Οριέρ, Ντέιβις, Ντεμπελέ, Ντάιερ, Σισοκό, Σον, Ντέλε Άλι, Κέιν