Κρεμάει τα παπούτσια του ο Κάρικ!

Την αποχώρηση του Μάικλ Κάρικ από τους αγωνιστικούς χώρους στο φινάλε της σεζόν προανήγγειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως τον περιμένει μια θέση στο τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Κρεμάει τα παπούτσια του ο Κάρικ!

Ο 36χρονος χαφ έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς για το Λιγκ Καπ φέτος, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα αρρυθμίας στην καρδιά, το οποίο τον έχει θέσει εκτός δράσης από το Σεπτέμβριο και την αναμέτρηση με τη Μπέρτον.

«Ο Μάικλ ήταν εκτός προπονήσεων τους τελευταίους μήνες και έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες. Για εμάς θα είναι πάντα ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως θα πάρει την απόφαση στο τέλος της σεζόν. Είναι καλό για την ομάδα και φυσικά για τον ίδιο να ολοκληρώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος και όχι έχοντας κάποιο πρόβλημα. Στο φινάλε της χρονιάς τον περιμένουμε να ενσωματωθεί στο προπονητικό μας τιμ, εκτός και αν ο ίδιος αλλάξει γνώμη. Πάντως τόσο ο σύλλογος, όσο και προσωπικά εγώ θα είμαστε πού χαρούμενοι να συμβεί αυτό» ήταν τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Κάρικ!