Μπάρκλεϊ: «Να γίνω παίκτης παγκοσμίου κλάσης»!

Ο Ρος Μπάρκλεϊ ήταν ξεκάθαρος! Στόχος για τον εαυτό του είναι να φτάσει σε top επίπεδο και, μέσω της Τσέλσι, να αρχίσει να λογίζεται ως ένας από τους κορυφαίους μέσους στον κόσμο!  



Μπάρκλεϊ: «Να γίνω παίκτης παγκοσμίου κλάσης»!

Ο νεοαποκτηθείς χαφ θεωρεί ότι έχει τις βάσεις να τα καταφέρει και πως με τη βοήθεια των συμπαικτών του στους «μπλε» θα μπορέσει να υλοποιήσει το μεγάλο του στόχο!

«Είμαι… παθιασμένος με τη βελτίωση! Θέλω να φτάσω στο επίπεδο όπου θα θεωρούμε ως ένας από τους κορυφαίους. Η Τσέλσι είναι μια ομάδα που μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό! Στόχος μου είναι ο κόσμος να με αντιμετωπίζει ως έναν μέσο παγκοσμίου κλάσης. Αυτή τη στιγμή έχω ποιότητα και πολλά στοιχεία ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, όμως θέλω να τα δείξω σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Τσέλσι και να κατακτήσω τρόπαια μαζί της», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Είχα φτάσει σε ένα επίπεδο που ένιωθα ότι χρειαζόμουν ένα άλμα στην καριέρα μου, να πιέσω περισσότερο τον εαυτό μου και να ανέβω επίπεδο. Θεωρώ ότι και μόνο η παρουσία τόσων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στην Τσέλσι θα με βοηθήσει.

Είμαι έτοιμος να προσπαθήσω σκληρά. Το πρώτο μισό της σεζόν τελείωσε και απλά θέλω να κλωτσήσω την μπάλα. Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω».