Έφυγε ο Γουόλκοτ και έμειναν τρεις…

Τρεις μόλις παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή που τους καθοδηγούσε και πριν από δέκα χρόνια, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Θίο Γουόλκοτ από την ¶ρσεναλ στην Έβερτον.



Έφυγε ο Γουόλκοτ και έμειναν τρεις…

Ο 28χρονος ¶γγλος επιθετικός αγωνιζόταν στους «κανονιέρηδες» από το 2006 και είχε μάθει έκτοτε να υπακούει στις διαταγές του Αρσέν Βενγκέρ. Από χθες το απόγευμα ωστόσο (17/1) το νέο «αφεντικό» ακούει στο όνομα Σαμ ¶λαρνταϊς και το γκρουπ των παικτών που έχουν σήμερα τον ίδιο προπονητή με το 2008 μετρά μόλις τρία μέλη.

Οι δύο όπως είναι λογικό είναι επίσης παίκτες της ¶ρσεναλ, αφού η 21χρονη πορεία του Αλσατού τεχνικού στο Λονδίνο βοήθησε τους ¶αρον Ράμσεϊ και Τζακ Γουίλσιρ να βάλουν τα ονόματά τους στη συγκεκριμένη κατηγορία, αφού και οι δύο κλείνουν το καλοκαίρι δέκα χρόνια από την παρθενική τους προπόνηση με την αντρική ομάδα των «gunners».

Ο τρίτος της παρέας βρίσκεται μάλλον λόγω συγκυρίας στη συγκεκριμένη λίστα, αφού δέκα χρόνια πριν συνεργαζόταν με τον νυν προπονητή του σε άλλη χώρα και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Πρόκειται για τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος συνυπήρχε με την Πεπ Γκουαρντιόλα το 2008 στην Μπαρτσελόνα, με τη μοίρα να τους φέρνει σήμερα και πάλι μαζί στην Μάντσεστερ Σίτι.