Ντάις: «Δεν τρώω σκουλήκια»

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, αρνήθηκε ότι έτρωγε σκουλήκια πριν τις προπονήσεις της Μπρίστολ Σίτι.



Ντάις: «Δεν τρώω σκουλήκια»

Ο πρώην συμπαίκτης του Ντάις στην Μπρίστολ, Σόρεν Άντερσεν, ισχυρίστηκε ότι η βραχνή φωνή του 46χρονου μπορεί να οφείλεται στην κατανάλωση... σκουληκιών πριν από κάθε προπόνηση. όταν έπαιζαν μαζί στους «ρόμπινς».

«Το έκανε, ήταν απαίσιο. Ήταν κάπως 'ουπς, ένα σκουλήκι' και το έτρωγε. Ήταν αηδιαστικό και πολύ παράξενο. Το σκέφτηκα τελευταία φορά που τους είδα να παίζουν. Λογικά μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μια ώρα πριν τους άλλους και ψάχνει για σκουλήκια», δήλωσε ο παλαίμαχος Δανός.

«Καπνίζω, επίσης, σωλήνα εξάτμισης και τρώω χαλίκια για πρωινό. Ο συνδυασμός αυτών των τριών συνήθως κάνει έτσι τον ήχο της φωνής. Δεν έτρωγα σκουλήκια στην πραγματικότητα. Ήταν κάτι σαν πλάκα που έκανα, όπου έχεις ένα ωραίο, ζουμερό σκουλήκι να κρέμεται από το στόμα σου»απάντησε ο Ντάις.

«Κάνεις ότι το μασάς και μετά το φτύνεις και πλένεις το στόμα σου. Ήταν μια πλάκα, ο Σόρεν μάλλον κοίταζε αλλού εκείνη τη στιγμή. Είναι καλό παιδί. Για τα πρακτικά, αναμφίβολα δεν τρώω σκουλήκια και ποτέ δεν το έκανα»πρόσθεσε.

Δημήτρης Κουντούρης