Λένε για συμφωνία για Ομπαμεγιάνγκ, «κράζει» η Ντόρτμουντ!

Ενώ λέγεται πως Άρσεναλ και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα συνεχίσουν μαζί, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να έχει δώσει την συγκατάθεσή της, νωρίτερα ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών, Μίκαελ Ζορκ, είχε «κράξει» τον Αρσέν Βενγκέρ για τα δημόσια σχόλιά του για τον Γκαμπονέζο επιθετικό.



Λένε για συμφωνία για Ομπαμεγιάνγκ, «κράζει» η Ντόρτμουντ!

Ο Αλσατός κόουτς ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για όσα γράφονται, αφότου μίλησε και για το ενδεχόμενο πώλησης του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κίνηση η οποία εκνεύρισε την BVB με τον Ζορκ να λέει: «Είναι ανέντιμο το να μιλάς για ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων. Δεν υπάρχει καμία επαφή από την Άρσεναλ. Υποθέτουμε ότι αυτό έγινε γιατί ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πολλά να σκεφτεί για τις εμφανίσεις των δικών του παικτών».

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα σύσσωμος ο Τύπος του εξωτερικού άρχισε να ισχυρίζεται πως υπήρξε επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Λονδίνου για τα επόμενα 3.5 χρόνια με μισθό που θα αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Την ίδια ώρα λέγεται πως από την πλευρά τους οι Γερμανοί ζητούν τον Ολιβιέ Ζιρού, με το θέμα να αναμένεται να έχει αρκετές... εκδοχές της επόμενες ημέρες.