Αγιού: «Καλή νίκη για την ψυχολογία μας»

Η Σουόνσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup, καθώς νίκησε με 2-1 τη Γουλβς στην έδρα της. Σε αυτό αναφέρθηκε ο επιθετικός της και σκόρερ του πρώτου γκολ, Τζόρνταν Αγιού, ο οποίος στάθηκε στη σημασία αυτού του αποτελέσματος.



Αγιού: «Καλή νίκη για την ψυχολογία μας»

Τι κι αν ισοφαρίστηκε, η Σουόνσι σκόραρε και δεύτερο τέρμα και κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Τζόρνταν Αγιού ανέφερε πως στο πρώτο ημίχρονο απέδειξαν πως ήταν ομάδα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ, ενώ για το γκολ που δέχθηκαν τόνισε πως ήρθε από δικό τους λάθος. Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα οφέλη της νίκης αυτής.

«Θετική αυτή η νίκη, πιστεύω πως θα κάνει πολύ καλό στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας μας. Εγώ βρίσκομαι σε καλό mood, ωστόσο αυτή που πρέπει να βελτιωθεί είναι η ομάδα συνολικά. Ξεκινήσαμε καλά, δείξαμε ότι παίζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, αργότερα όμως δεχθήκαμε τέρμα από δικό μας λάθος πίσω στην άμυνα. Όμως σε ολόκληρο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι/

Τα επερχόμενα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, κάθε ματς είναι σημαντικό. Όχι, δεν είναι σε καμία περίπτωση βατή η κατάσταση, απλά με υποστήριξη και πιο δυνατές αποδώσεις μπορούμε να πάρουμε βαθμούς και να ανελιχθούμε στη βαθμολογία», δήλωσε ο Αφρικανός.

Γιάννης Λιόντος