Μπάρκλεϊ: «Να δείξω στον κόσμο ποιος είμαι»

Την ευκαιρία να «συστήσει» τον Ρος Μπάρκλεϊ στον κόσμο της Τσέλσι ψάχνει ο Άγγλος μέσος, ο οποίος τόνισε ότι δίνει όλο του το «είναι» στις προπονήσεις της ομάδας.  



Μπάρκλεϊ: «Να δείξω στον κόσμο ποιος είμαι»

Το μεταγραφικό απόκτημα των «μπλε», σε δηλώσεις του στο match program του συλλόγου, αναφέρθηκε στις αλλαγές που επέστησαν στη ζωή του μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, όπως και στις ομοιότητές του με τον Μπάλακ και τον Γκασγκόιν.

«Ο προπονητής μου είπε πως το σύστημα της ομάδας μου ταιριάζει εξαιρετικά, τώρα πρέπει να προπονηθώ καλά και να αποδίδω για να είμαι στην Τσέλσι.

Είναι μια μεγάλη αλλαγή για εμένα, βγήκα από τη ζώνη άνεσής μου. Όλα είναι καινούργια εδώ, όπως και η πόλη, αλλά είναι έτοιμος να προσαρμοστώ. Ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμένα να αφήσω την Έβερτον και μου πήρε πολύ χρόνο, όμως ένιωσα πως αυτό ήταν το σωστό.

Έχω κάποιες ομοιότητες με παλιούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, μου αρέσει να πατάω περιοχή και να βάζω γκολ όπως ο Μπάλακ και να παίζω με δύο πόδια, σαν τον Γκασγκόιν. Εγώ παρόλα αυτά είμαι ο Ρος, οφείλω να δείξω ποιος είμαι και όχι να προσπαθήσω να μοιάσω με κάποιον άλλο. Θέλω να δείξω στον κόσμο ποιος είμαι και για ποιο λόγο είμαι εδώ».

Γιάννης Λιόντος