Θέλει Κέιν και… Ποτσετίνο η Ρεάλ!

Διπλό «χτύπημα» θα επιδιώξει το επόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, στη λίστα τους εκτός από τον Χάρι Κέιν βρίσκεται και ο προπονητής του στην Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!  



Θέλει Κέιν και… Ποτσετίνο η Ρεάλ!

Συγκεκριμένα τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποφασίσει να… αντεπιτεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, μια και νιώθει σε εξαιρετικά άβολη θέση μετά το -19 που βρίσκεται η ομάδα του από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα.

Πρώτος στόχος για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ είναι ο Χάρι Κέιν, παρά το γεγονός ότι τελευταία ακούστηκε και το όνομα του Ικάρντι της Ίντερ! Ο Άγγλος επιθετικός είναι η «καψούρα» του προέδρου της «Βασίλισσας» και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να παλέψει για την απόκτησή του από την Τότεναμ για οποιοδήποτε κόστος.

Εκτός, όμως, του διεθνούς άσου, ο Πέρεθ φαίνεται να έχει στο στόχαστρό του και τον προπονητή των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! Τα Μέσα στην Ισπανία… βουίζουν ότι με την υπάρχουσα κατάσταση ο Ζινεντίν Ζιντάν δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του και την επόμενη περίοδο, συνεπώς οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν αρχίσει από τώρα να ψάχνουν για αντικαταστάτες.

Ο Ποτσετίνο αρέσει πολύ και εκτιμάται ότι το όνομά του θα πέσει επίσης στο τραπέζι όταν οι δύο σύλλογοι συναντηθούν για συζητήσεις τους επόμενους μήνες.