Σε σκέψεις για το μέλλον του ο Μινιολέ!

Ενοχλημένος με το γεγονός ότι ο Γιούργκεν Κλοπ τον κράτησε ξανά στον πάγκο, στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε ο Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος επεσήμανε ότι το συνεχές rotation του προπονητή της Λίβερπουλ στη θέση του τερματοφύλακα τον έχει βάλει σε… σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του!  



Σε σκέψεις για το μέλλον του ο Μινιολέ!

Ο Βέλγος πορτιέρο παραδέχτηκε ότι η κατάσταση αυτή έχει αρχίσει να τον ενοχλεί σε σημείο που τον αναγκάζει να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να ψάξει για νέο σταθμό στην καριέρα του.

«Μετά το παιχνίδι με την Μπέρνλι είχα μια συζήτηση με τον προπονητή και ανάμεσα στα θέματα ήταν και το rotation. Δεν το βρίσκω σωστό να συμβαίνει σε έναν τερματοφύλακα. Το ότι έκατσα μετά στον πάγκο στο ντέρμπι με τη Σίτι επιβεβαιώνει τα λόγια μου. Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό, όμως πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του προπονητή», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Η κατάσταση έχει γίνει πιο ξεκάθαρη. Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και πάντα επέστρεφα δυνατότερος. Πρέπει να σκεφτώ για το μέλλον μου διότι το Μουντιάλ πλησιάζει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση».