Γκουβερνέκ: «Το πάμε μέρα-μέρα με Μάλκομ»

Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να αποχωρήσει από την Μπορντό ο μεταγραφικός στόχος των Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον προπονητή του στους Γιρονδίνους, Ζοσλίν Γκουβερνέκ, να επιβεβαιώνει πως ο παίκτης είναι... φευγάτος.



Γκουβερνέκ: «Το πάμε μέρα-μέρα με Μάλκομ»

Ο Βραζιλιάνος, εξαιρετικών ποδοσφαιρικών χαρισμάτων, λέγεται ότι κλείνει στους «κανονιέρηδες» έναντι 45 εκατομμυρίων λιρών, με τον Γάλλο προπονητή να παραδέχεται σε συνέντευξη Τύπου πριν την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ligue 1 πως: «Με τον Μάλκομ το πάμε μέρα-μέρα. Εάν φύγει, θα αντικατασταθεί».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάλκομ προορίζεται στην Άρσεναλ για αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Μάντσεστερ, με επικρατέστερο επόμενο σταθμό του την δεδομένη χρονική στιγμή την Γιουνάιτεντ και όχι την Σίτι.

Στην περίπτωση που ο Χιλιανός διαλέξει τους «κόκκινους διαβόλους», τότε δεν υπάρχει θέμα Μάλκομ για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ όσον αφορά την Τότεναμ, μοιάζει να έχει μείνει οριστικά εκτός διεκδίκησης αν και λέγεται πως ενδιαφέρθηκε έντονα.