Τσεχ: «Φταίω στο πρώτο, με δόση τύχης το δεύτερο»

Για τις φάσεις που έκριναν νικήτρια την Μπόρνμουθ μίλησε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πέτρ Τσεχ, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι της Κυριακής.



Τσεχ: «Φταίω στο πρώτο, με δόση τύχης το δεύτερο»

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση και την Τότεναμ, πληρώνοντας το γεγονός ότι εδώ και τρία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχουν φύγει από το γήπεδο με τη νίκη.

Όσο για το παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ, η Άρσεναλ βρισκόταν μπροστά στο σκορ, παρόλα αυτά με δύο γκολ οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και σκαρφάλωσαν στην 13η θέση. Ο Τσεχ αναφέρθηκε στα δύο τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Προφανώς είμαι απογοητευμένος. Στο πρώτο γκολ νόμιζα ότι θα καταφέρω να κόψω τη μπαλιά. Ο Γουίλσον πήγε στη μπάλα πιο γρήγορα, θα μπορούσα να έχω καλύτερη κρίση στην εν λόγω φάση. Στο δεύτερο υπήρξε μια δόση τύχης. Αφού έγινε μια καλή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας τα κατάφερε ωραία και με σουτ έκανε το 2-1. Η Μπόρνμουθ δούλευε σκληρά και στο τέλος ανταμείφθηκε κατάλληλα».

Γιάννης Λιόντος