Big Ben: Με λογική και πολλά γκολ

Καλημέρα σε όλους. Big Ben εδώ. Καθιερωμένη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, από την οποία κρατάω τέσσερα παιχνίδια για την ημέρα, με επιλογές που βασίζονται κυρίως στην λογική.  



Big Ben: Με λογική και πολλά γκολ

Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι της Μπρίστολ Σίτι με τη Νόριτς, με την ομάδα του Λι Τζόνσον να θέλει να βγάλει και πάλι τον καλό της εαυτό στο πρωτάθλημα. Η ήττα από την Άστον Βίλα με σκορ 5-0 ήταν πολύ βαριά για να την χωνέψουν στο στρατόπεδο των “robins” αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνουν από το να επιστρέψουν στις νίκες. Σε πολύ καλές αποδόσεις ο άσος και θα τον στηρίξω.

Πάω σε ακόμη ένα φαβορί και το ματς της Ντέρμπι στην έδρα της Μπέρμιγχαμ. Είναι ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι και μάλιστα έχουν κάνει σερί τριών νικών χωρίς να δεχθούν γκολ (κατάσταση γνώριμη στην Ντέρμπι πριν από λίγο καιρό), αλλά τα “κριάρια” δεν αστειεύονται και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το τρίποντο. Θα την χάσουν την δεύτερη θέση σε διαφορετική περίπτωση, οπότε το διπλό μοιάζει λογική επιλογή στο ματσάρισμα αυτό.

Πάω στο Μίντλεσμπρο – Φούλαμ, που για μένα είναι από τα ματς της αγωνιστικής. Αν επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες μου οι δύο ομάδες θα προσφέρουν ένα πολύ ωραίο 90λεπτο με αρκετά γκολ που με οδηγούν στα εξής συμπεράσματα. Αρχικά goal/goal και εν συνεχεία combo με over ακόμη και σε επίπεδα over 3.5.

Τέλος πάω και στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να υποδέχεται στο ντεμπούτο του Αϊτόρ Καράνκα την Άστον Βίλα. Θέλουν να διατηρηθούν στις προνομιούχες θέσεις οι “χωριάτες” αλλά από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι πάνε με την έλευση νέου προπονητή και την πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγγλίας να τους δίνουν άλλον αέρα. Και σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω πως τα γκολ θα είναι αρκετά, οπότε κι εδώ goal/goal & over.

Συγκεντρωτικά οι επιλογές μου:

Μπρίστολ Σίτι – Νόριτς 1

Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι 2

Μίντλεσμπρο – Φούλαμ goal/goal & over 2.5 (3.5)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα goal/goal & over 2.5