Μπονί: «Είμαι σε καλή φόρμα»

Ο Γουίλφριντ Μπονί δήλωσε ότι είναι καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, αν και δεν είναι ευχαριστημένος με τη θέση της Σουόνσι στη βαθμολογία.



Μπονί: «Είμαι σε καλή φόρμα»

Ο Ιβοριανός είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αγώνα Πρέμιερ Λιγκ μετά από σχεδόν ένα μήνυμα στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/1) στην έδρα της Νιουκάστλ.

«Είχα κάποιους τραυματισμούς τη λάθος στιγμή, με τον τελευταίο να έρχεται μόλις άρχισα να παίρνω μπρος. Αλλά τώρα είμαι σε φόρμα και πνευματικά δυνατός και ελπίζω να μείνω έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, παίζοντας το μέγιστο αριθμό αγώνων και πετυχαίνοντας το μέγιστο αριθμό τερμάτων»δήλωσε ο Μπονί.

O 29χρονος επιθετικός ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στη Σουόνσι μετά τη διετή θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τόνισε ότι θέλει το καλύτερο για το σύλλογο και δεν χαίρεται που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

«Όταν παίζεις με μια ομάδα που είναι κοντά στη βαθμολογία είναι πολύ σημαντικό να κερδίσεις, αλλιώς η διαφορά θα μεγαλώνει. Πρέπει να εστιάσουμε πρώτα σε αυτό το παιχνίδι αν είναι να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δε σκεφτόμαστε αρνητικά. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα υπόλοιπα 17 παιχνίδια»ήταν τα λόγια του Γουίλφριντ Μπονί.

Δημήτρης Κουντούρης