Χότζον: «Γιατί να μην σκεφτούν τον Ντάις για εθνική;»

Ο Ρόι Χότζον θεωρεί πως η FA θα πρέπει να συμπεριλάβει τον Σον Ντάις στους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.



Χότζον: «Γιατί να μην σκεφτούν τον Ντάις για εθνική;»

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, που δούλεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από το 2012 έως το 2016, είναι ένα από τους θαυμαστές του τεχνικού της Μπέρνλι, ο οποίος έχει καθιερώσει την ομάδα του στην Πρέμιερ Λιγκ με έναν από τους μικρότερους προϋπολογισμούς του πρωταθλήματος.

«Η θέση του προπονητή της Αγγλίας είναι για όποιον η FA θεωρεί κατάλληλο, γιατί να μην τον λάβουν υπόψιν; Κάνει εξαιρετική δουλειά, αξίζει τα εύσημα. Έχει χτίσει μια πολύ καλή ομάδα και τα τελευταία δύο χρόνια τους έχει κάνει να παίζουν καλά και να μαζεύουν πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ»δήλωσε ο Χότζον.

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μυστικά πίσω από την επιτυχία του. Έχει μια καλά οργανωμένη ομάδα, καταλαβαίνει τι ζητάει από αυτούς και ταιριάζουν στους ρόλους που τους ζητούν να παίξουν. Αν αυτό είναι μυστικό, το ανακάλυψα πριν χρόνια. Θα το χαρακτήριζα αιώνια αλήθεια»πρόσθεσε ο 70χρονος.

Δημήτρης Κουντούρης