Πρόγραμμα αγώνων
Share |

Η εμπλοκή Γιουνάιτεντ «μπερδεύει» την υπόθεση Σάντσες

Ιωάννης Τζιουμακλής, 12/1/2018 18:41
Ιδιαιτέρως μπερδεμένο μοιάζει το τοπίο στη περίπτωση του Αλέξις Σάντσες, αφού κάθε εκτίμηση για το άμεσο ποδοσφαιρικό του μέλλον μοιάζει μάλλον βεβιασμένη.

Ο 29χρονος Χιλιανός επιθετικός δεσμεύεται ως γνωστόν με την Άρσεναλ έως το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που του επιτρέπει να συζητά από τώρα με όποιον από τους συλλόγους επιθυμούν-επιθυμήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ ωστόσο είναι αυτές που δείχνουν πρόθεση να καταβάλουν ένα ποσό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με σκοπό να τον αποκτήσουν μια ώρα αρχύτερα. Κάπου εκεί όμως τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται περισσότερο.

Η Σίτι φαίνεται πως έχει γνωστοποιήσει στους «κανονιέρηδες» πως όταν αποφασίσουν να δεχτούν την πρόταση των 20 εκατομμυρίων λιρών η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί, όμως ο λονδρέζικος σύλλογος απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 35 εκ, με τους «πολίτες» να μη δείχνουν διατεθειμένοι να «ανέβουν» τόσο πολύ για έναν ποδοσφαιριστή που μπορούν να προσθέσουν το καλοκαίρι… τσάμπα στο δυναμικό τους.

Για να υπάρξει όμως η δυνατότητα του «τσάμπα» σε λίγους μήνες, θα πρέπει να έχουν ναυαγήσει και οι «χειμερινές» προσπάθειες της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται να έχει πετάξει στο τραπέζι 25 εκατομμύρια, δείχνοντας παράλληλα ανοιχτή στο ενδεχόμενο παροχής έμψυχων ανταλλαγμάτων (Χένρικ Μχιταριάν) και μένει πλέον να δούμε ποιές θα είναι από εδώ και στο εξής οι επόμενες ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.Pharmasept
Advanced Hair Clinics
Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ 3-1
Θεωρείτε λογική την απόλυση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο της Γουότφορντ;

Ναι
Όχι


Δείτε τα αποτελέσματα