Νέος ενδιαφερόμενος από τη Μέση Ανατολή για τη Νιούκαστλ

Όσο παρατείνεται η προσπάθεια της Αμάντα Στέιβλι για τις μετοχές της Νιούκαστλ, εξέφρασε ενδιαφέρον για τον σύλλογο ακόμα μια ενδιαφερόμενη πλευρά από τη Μέση Ανατολή...



Νέος ενδιαφερόμενος από τη Μέση Ανατολή για τη Νιούκαστλ

Οι «καρακάξες» πορεύονται τη φετινή σεζόν, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς το οποίο όλο αλλάζει και... όλο το ίδιο μένει.

Η Αμάντα Στέιβλι, εκπροσωπώντας την PCP Capital Partners, προσπαθεί να πείσει τον Μάικ Άσλεϊ να πει το «ναι», συζητούν συνεχώς, όμως οι δυο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να βρουν στο απόλυτο, όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος.

Πλέον, σύμφωνα και με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail», προέκυψε μια νέα ενδιαφερόμενη εταιρεία από τη Μέση Ανατολή, με έδρα το Ντουμπάι, για τις μετοχές της Νιούκαστλ.

Πρόταση δεν έχει κατατεθεί, έχουν γίνει κάποιες αναλύσεις στα οικονομικά του συλλόγου, ωστόσο, οι νέοι ενδιαφερόμενοι παραμένουν ήσυχοι καθώς θεωρούν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταβίβαση στην Στέιβλι για να κάνουν το δικό τους «μπάσιμο», αν η ομάδα δεν διασφαλίσει πρώτα την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.