Κρουλ: «Απλώς ήθελα σεβασμό»

Ο Τιμ Κρουλ θεωρεί λανθασμένο τον τρόπο που του φέρθηκαν στους τελευταίους του μήνες στην Νιουκάστλ και πιστεύει πως ο Ράφα Μπενίτεθ το γνωρίζει.

Κρουλ: «Απλώς ήθελα σεβασμό»

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας της Μπράιτον αγωνιζόταν από την αρχή της καριέρας του στις «καρακάξες» και παρά τους δανεισμούς σε Άγιαξ και Άλκμααρ, επέστρεψε το καλοκαίρι για να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Μπενίτεθ. Ο Ισπανός, όμως, είχε διαφορετική άποψη και τον έβαλε να προπονείται με την ακαδημία τους τελευταίους του μήνες στο Ταϊνσάιντ.

«Είπα στον προπονητή, "δώσε μου μια ευκαιρία, θα σου δείξω ότι επέστρεψα", αλλά ο Ράφα είχε διαφορετική άποψη. Είπε ότι δεν έχει σημασία τι θα κάνω. Έτσι είναι. Ξέρουμε ότι είμαστε μαριονέτες μέχρι ένα σημείο. Δεν ήταν σωστό και νομίζω ότι ο Ράφα το ξέρει»δήλωσε ο Κρουλ.

Ο 29χρονος πρόσθεσε ότι ξέρει πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο και δεν έχει πρόβλημα να φύγει από μια ομάδα που δεν τον θέλει, αλλά τόνισε ότι δεν έπρεπε να έχει σταλεί στην ακαδημία.

«Απλά ήθελα να μου φερθούν με σεβασμό. Τουλάχιστον να προπονηθώ με την πρώτη ομάδα. Ένιωσα ότι επέστρεψα εκεί που ανήκω, αλλά ο κόσμος αναρωτιόταν γιατί είμαι στην ακαδημία. Με σκέπαζε η αμφιβολλία, που ήταν κρίμα. Είμαι τυχερός που η Μπράιτον κοίταξε πιο βαθιά και προσπαθώ να μη το υπεραναλύω»ήταν τα λόγια του Ολλανδού.

Δημήτρης Κουντούρης