Τα... παίρνει από τους οπαδούς της Σεβίλλης η Γιουνάιτεντ

Αφού δεν έβγαλε άκρη με τις διαπραγματεύσεις και η Σεβίλλη δεν θα ρίξει τις τιμές για τα εισιτήρια του μεταξύ τους αγώνα για το Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να χρεώσει με την ίδια τιμή τα εισιτήρια στην δική της εξέδρα των φιλοξενούμενων για να επιστρέψει τα χρήματα στους δικούς της οπαδούς.



Τα... παίρνει από τους οπαδούς της Σεβίλλης η Γιουνάιτεντ

Για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι τους οι οπαδοί των “κόκκινων διαβόλων” θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 89 λιρών, ποσό που σίγουρα είναι τεράστιο και δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ματς στο οποίο πρέπει να υπολογιστούν και τα έξοδα του ταξιδιού.

Αφού, λοιπόν, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πείσει αυτή των Σεβιγιάνων να ρίξει τις τιμές, αποφάσισε να αυξήσει το κόστος στα ανάλογα εισιτήρια για να δώσει την διαφορά ως αποζημίωση στον κόσμο της. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή που τα άκουσε ήταν η Σεβίλλη, με τον κόσμο να δείχνει να καταλαβαίνει πως το κόστος είναι τεράστιο και παρά το... χαράτσι να τα βάζει με τον σύλλογό του.