Τέρι: «Μουρίνιο, ο λόγος που θέλω να γίνω προπονητής»

Ο Τζον Τέρι δήλωσε ότι το να δουλεύει με τον Ζοσέ Μουρίνιο τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με την προπονητική όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.



Τέρι: «Μουρίνιο, ο λόγος που θέλω να γίνω προπονητής»

Ο έμπειρος στόπερ έγραφε σημειώσεις, γράφοντας πράγματα που ο Πορτογάλος έλεγε στην προπόνηση, πριν από κάποιο παιχνίδι, στους δημοσιογράφους ή ακόμα και τι ακριβώς έγινε στην προπόνηση της ημέρας, όντας εντυπωσιασμένος από την προσοχή του στη λεπτομέρεια.

«Έμπαινες στα αποδυτήρια και όλοι μιλούσαν για το πόσο φοβερή ήταν η προπόνηση, η καλύτερη που κάναμε ποτέ. Από τη στιγμή που ο Ζοσέ μπήκε μέσα ήξερα ότι θέλω να γίνω προπονητής. Δε το σκεφτόμουν πριν, αλλά τότε είδα κάτι ιδιαίτερο και είχαν όλα να κάνουν με την προετοιμασία»δήλωσε ο Τέρι.

«Ήξερε ακριβώς τι έκανε. Ήξερε πως να πιέσει τα κουμπιά μου, αλλά και πότε να μου κάνει μια αγκαλιά, πότε να πει ότι είμαι ο καλύτερος, πότε να πει στους δημοσιογράφους ότι εγώ, ο Λάμπαρντ, ο Ντρογκμπά, ο Τσεχ και ο Άσλεϊ Κόουλ ήμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο.

Το υπόσχομαι, ως παίκτης έβγαινες εκεί έξω και ήξερες ότι είσαι ο καλύτερος. Αυτό είχε αντίκτυπο στις εμφανίσεις μας και γινόταν χάρη στον Ζοσέ. Ήμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο; Μάλλον όχι. Αλλά σε έκανε να νιώθεις έτσι. Αυτός ήταν ο Ζοσέ. Ο καλύτερος που έχω δουλέψει ποτέ και ο λόγος που θέλω να γίνω προπονητής»ήταν τα λόγια του 37χρονου αμυντικού της Άστον Βίλα.

Δημήτρης Κουντούρης